Ketterä kehitys

Mikael on ollut todella hyvänä apuna projektissamme ja hoitanut rooliaan Scrum Masterina ammattitaidolla.

Projektijohto ja kilpailutus

Jarmo Närvä toimii Valtionvarainministeriön asettamassa hankkeessa projektipäällikkönä. Projektin tavoitteena on kilpailuttaa etä- ja tulkkauspalveluratkaisu. Jarmo Närvä on systemaattisella otteellaan vienyt projektia eteenpäin ja pystynyt esittämään ratkaisuvaihtoehtoja useisiin esiin tulleisiin haasteisiin. Projektissa on työskennelty haastavien asiakokonaisuuksien sekä eri viranomaisten yhteen sovitettavien ja keskenään risteävien intressien parissa. Työ onkin vaatinut johtamiskykyä, kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja … Lue lisää

Sähköinen asiointi ja kilpailutus

”Sami on toiminut meillä Product Ownerina ja johtanut mallikkaasti meidän Oma trafin ja Oma asioinnin asiointipalveluita sekä toiminut teknologia kilpailutuksen asiantuntijana.”

Verkkosivut ja sivustot

”Sami on johtanut aktiivisesti verkkosivujen ja sivustoprojektien Product Ownerina ja vetänyt meidän viestinnän kehittämisen teknisiä suunnitelmia.”

Terveysala & Tiedolla johtaminen

”Olemme Samin kanssa kehittäneet terveydenhoidon tietovarastoa ja Sami on toiminut joustavasti ja positiivisella asenteella projekti- ja tuotepäällikkönä – suosittelen Samia vastaavaan tehtävään.”

Finanssi

 ”Sami on toiminut kokeneena projektipäällikkönä saatavien hallinnan ERP projektissa – Suosittelen Samia vastaaviin tehtäviin”

Energia

“Olen tehnyt Samin kanssa yhteistyötä Carunan digitaalisten palveluiden ketterässä kehittämisessä, kun Sami vastasi scrum masterina kehitystiimin päivittäisestä johtamisesta. Voin suositella Samia vastaavaan tehtävään”

Energia

”Sami on toiminut meille Caruna + projektipäällikkönä, agilen kehittäjänä ja osallistunut meidän kehittämisen suunnitteluun (design, devops). Suosittelen Samia vastaaviin tehtäviin”